Hvorfor velge oss?


 
Thaiboksing for alle aldersgrupper i Bogstadveien.jpg

1. Nybegynnertreninger for alle aldre – løpende opptak hele året

Vår erfaring er at kampsport er en trygg og morsom måte å trene på, enten om du vil komme i form med en spennende aktivitet eller om du vil å lære deg effektivt selvforsvar. 

Hos oss kan du begynne når som helst i løpet av året. Med løpende opptak vil du heller ikke være alene om å være helt ny hos oss. Som medlem kan du trene MMA, thaiboksing, brasiliansk jiu-jitsu, submission wrestling, boksing og yoga.


2. Fantastisk miljø – både for mosjonister og proffer

Vi er veldig stolte av å ha hele spekteret fra treningsglade mosjonister til proffer i verdensklasse på samme sted – 90 % av medlemmene våre er kun mosjonister! Selv om vi har Norges største proffteam i MMA- og BJJ-utøvere i verdensklasse, har vi et veldig godt og inkluderende miljø for nybegynnere. Nye medlemmer blir tatt godt imot, og våre engasjerte instruktører deler mer enn gjerne sine kunnskaper og erfaringer. 

Fantastisk miljø.jpg

Dagtrening hos Frontline Academy.jpg

3. Dagtreningstilbud – perfekt for deg som jobber turnus

Vi har treninger i brasiliansk jiu-jitsu, thaiboksing og MMA på dagtid fra kl. 12:00–13:30 hver dag. I løpet av en uke har vi 7 treninger som nybegynnere kan være med på! Dette er et perfekt tilbud for de som jobber turnus, studenter og andre som ikke kan trene på kveldstid.


4. Start alene og utrent – de fleste gjør nemlig akkurat dette

De aller fleste som starter hos oss starter alene, derfor finner hjelper instruktøren med å finne partnere til alle. Vi rullerer også ofte, slik at alle ender opp med å trene med forskjellige mennesker på hver trening. Dette er bra for at alle skal bli kjent med alle, og for at man skal bli vant til å utføre teknikkene på folk med ulik kroppsbygning.

Stort sett alle som starter hos oss har ingen kampsporterfaring, mange er også «ute» av form. Det er akkurat dét som er jobben vår, å lære bort kampsport og få medlemmene våre i gradvis bedre form!

Start kampsport alene.jpg

Instruktører med UFC erfaring.jpg

5. Våre instruktører – lang erfaring hos alle våre instruktører

Alle våre instruktører er lidenskapelig opptatt av kampsport og trening, noe som gjenspeiles i deres kompetanse og energi på treningene. Våre instruktører har en enorm kunnskap i de forskjellige kampsportene, og mange av dem er selv utøvere i verdensklasse i sine respektive kampsporter. 


6.  God beliggenhet – midt på Majorstua

Vi ligger midt på Majorstua i Bogstadveien 27b, som er en ypperlig beliggenhet med enkel adkomst både via trikk, buss og t-bane. For deg som kjører bil, så er det gateparkering med endel gratisplasser på vestsiden av Bogstadveien. Dette er også en flott beliggenhet om du ønsker å kombinere en tur på trening med shopping, da vi ligger midt i Oslos beste handlegate. 

Bogstadveien 27 på Majorstua.jpg

Gratis prøveuke uten binding.jpg

7. Gratis prøveuke – prøv alt vi tilbyr i en hel uke

Vi tilbyr en gratis prøveuke til alle som er interessert i å teste ut senteret vårt. Vi har timer for alle nivåer i brasiliansk jiu-jitsu, thaiboksing, MMA og submission wrestling.

Vi har også egne barnetimer i YogaNinjas for de som er mellom 3–9 år og vi har flere ungdomspartier for de mellom 10–17 år i brasiliansk jiu-jitsu og thaiboksing.

For deg som ønsker å bli mer bevegelig, har vi også egne yoga-timer.