Instruktører - Drammen


Nic Ruben Nikolaisen.jpg
 

Nic Ruben Nikolaisen

Nic Ruben Nikolaisen har en bred kampsport bakgrunn som startet allerede som 13 åring. I en alder av 19 år hadde han allerede sitt sortbelte i TKD, men på grunn av en skade ønsket han å utforske Thaiboksing og Brasiliansk Jiu-Jitsu. Etter 10 års intensiv trening og reising verden rundt fikk han sitt sortbelte i BJJ fra Eduardo «Teta» Rios i 2009. Han har hele tiden vært og er en aktiv konkurranse utøver i mange forskjellige stilarter, hovedsaklig TKD, BJJ og SW. Men han har også konkurranse erfaring fra proff MMA, Judo, Kickboksing og Boksing.

Største meritter:

 • Sølv Rome Open 2018 (-82,3kg Sortbelte)

 • Bronse European Open 2018 (Master 1 -82,3kg Sortbelte)

 • Bronse No Gi European Open 2015 (-79,5kg Sortbelte)

 • Bronse No Gi European Open 2014 (-79,5kg Sortbelte)

 • Sølv No Gi European Open 2013 (-79,5kg Sortbelte)

 • Bronse No Gi European Open 2012 (-79,5kg Sortbelte)

 • Bronse European ADCC trials 2011 (-77kg)

 • Bronse No Gi Pan Ams 2010 (-79,5kg Sortbelte)

 • Sølv European Open 2009 (-82,3kg Brunbelte)

 • Sølv No Gi Worlds 2008 (-82,3kg Brunbelte)

 • Gull No Gi Worlds 2007 (Åpen vekt Brunbelte)

 • Sølv No Gi Worlds 2007 (-82,3kg Brunbelte)

Les mer om ham her: www.bjjheroes.com

 

Mindaugas Mynde.jpg
 

Mindaugas Mynde

Mindaugas startet med Kyokushin karate som han drev med frem til han flyttet til USA i år 2000. Her begynte han å trene tradisjonell Thaiboksing på Ricardo Perez sitt gym "Team Toro Muay Thai". Dette passet Mindaugas sin stil perfekt, da han allerede hadde mange års erfaring fra Kyokushin karate.

I 2006 flyttet han til Norge og drev da med Boksing og Kickboksing frem til han ble en del av Frontline Academy Drammen i 2013.

Her er han nå en veldig godt likt instruktør som underviser sin fantastisk flotte tradisjonelle Thaiboksing stil til både voksne og ungdom.

 

Kenneth Tronerud.jpg
 

Kenneth Tronerud

Kenneth Tronerud startet å trene BJJ i Januar 2013 og har siden den gang mer eller mindre tilbrakt hver dag på matta. Han ble raskt meget dedikert og ble i 2017 gradert til et velfortjent lilla belte. 

Han er den instruktøren som definitivt underviser mest på gymmet vårt. Han har ansvaret for Intermediate partiene våre i Bjj og SW, samt advanced gruppen på ungdomspartiet vårt i BJJ og YogaNinjas partiet for barn.

Største meritter: 

 • Sølv Sande Cup BJJ 2015 (-64kg Blåbelte)

 • Sølv Zurich International Open 2015 (-64kg Hvitbelte)

 • Sølv Rome International Open 2015 (-64kg Hvitbelte)

 

Joakim Bomstad.jpg
 

Joakim Bomstad

Joakim Bomstad startet å trene BJJ og SW i 2010 og har siden den gang vært en av de mest ivrige. Joakim er en av de som tilbringer aller mest tid på matta, noe som gjenspeiler seg i hans tekniske forståelse og utførelse.

Per dags dato er Joakim brun belte i BJJ, men har allerede endel erfaring både som utøver og instruktør. Han er også utdannet personlig trener, noe som gjør han til en av våre beste instruktører.

Største meritter:

 • Gull Oslo Grappling Tournament 2015 (-73kg Advanced)

 • Sølv Grotta Grappling BJJ 2015 (-73kg Blåbelte)

 • Bronse Sande Cupén 2015 (-85kg Blåbelte)

 

Mads Kristian de Bourg.jpg
 

Mads Kristian De Bourg

Mads Kristian har trent en rekke kampsporter og startet allerede som barn med Karate og trente deretter flere år med Boksing. I 2014 startet han å trene Thaiboksing, Submission wrestling og Brasiliansk Jiu-Jitsu hos oss, hvor han idag er aktiv utøver i alle stilartene. Han er nå hovedansvarlig for Thaiboksing Fundamentals timene, hvor han gjør en utrolig bra jobb. Mads Kristian sine timer har gjerne litt ekstra fokus på riktig slag teknikk på grunn av hans bakgrunn fra Boksing. 

Han er idag gradert til brun t-skjorte i vårt interne graderings system. 

 

Vilde Iren.jpg
 

Vilde Iren Brekke

Vilde er en sprudlende humørspreder på gymmet som bruker det meste av fritiden sin til å trene Jiu-Jitsu. Hun har blått belte og konkurrerer aktivt i sporten, samtidig som hun har ansvaret for basic gruppen på vårt ungdomsparti. Disse ungdommene er i de beste hender, Vilde har nemlig i tillegg til å være en god teknisk utøver også fullført PT utdannelse fra idrettshøyskolen.

Hun er en allround utøver, men hennes favoritt posisjoner er lasso guard og side kontroll, så sparrer man med henne er det best å unngå disse :) 

 

Alexander Lyngstadås.jpg
 

Alexander Lyngstadås

Alexander har lang bakgrunn fra boksing, hvor han konkurrerte aktivt i sin ungdomstid. Deretter tilbrakte han flere år i forsvaret hvor han blant annet instruerte i nærkamp. Han ble en del av klubben i 2017, og har siden dette også tatt til seg erfaring og forståelse for sporten etter å ha trent i Thailand.

Han har arbeidet med barn og ungdom siden 2001, er utdannet pedagog og har A-trenerkurs i regi av Norges Idrettsforbund. I dag er han instruktør for ungdomsgruppa i Thaiboksing. 

Alexander sprer alltid godt humør på matta og er desidert klubbens blideste trønder!