Personlig Trener

Personlig trening passer perfekt for alle, uansett om du ikke har trent før eller om du ønsker personlig oppfølging for raskere fremgang.


Priser:

Pris (1–4 personer kan være med)
PT-time: 599,-
PT-pakke (10 timer): 4 990,-

Treningene kan legges opp etter dine ønsker og kan inkludere kampsport, styrke-, kondisjon- og bevegelighetstrening.

Alle våre personlige trenere er engasjerte og har god kunnskap om trening og kampsport, som gjenspeiles i jobben de gjør! 

Vi har eget vektrom og masse utstyr tilgjengelig i våre nye lokaler sentralt på Gulskogen.


 
 
Joakim Bomstad.jpg

Tlf: 954 95 899

Joakim Bomstad

Joakim er en våre mest erfarne instruktører og har undervist i alle våre partier. I dag er han fast instruktør på submission wrestling. Han har en god teknisk forståelse og holder treninger som er veldig godt likt blant medlemmene. I tillegg til dette er han også en aktiv utøver i både brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Underviser også: 
Styrketrening og bevegelighetstrening.


 
Kenneth Tronerud.jpg

Tlf: 414 30 509

Kenneth Tronerud

Kenneth er en veldig populær instruktør på senteret vårt fordi han alltid er i godt humør. Han har faste barne-, ungdoms- og voksenpartier, og er dyktig i å formidle kunnskap på en god og pedagogisk måte. Kenneth er også en aktiv utøver i brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Underviser også: 
Styrketrening og bevegelighetstrening.


 
Anders Rønningen

Tlf: 905 50 059

Anders Rønningen

Anders har masse idrettserfaring fra sin lange brytekarriere, og er i tillegg den hyggeligste personen du kan møte. Denne kombinasjonen gjør ham til en veldig god trener, både innenfor kampsport og annen fysisk trening. Anders er også en aktiv utøver i bryting, MMA og submission wrestling.

Spesialitet: 
MMA og bryting.

Underviser også: 
Styrketrening og bevegelighetstrening.


 
Mads Kristian de Bourg.jpg

Tlf: 451 24 925

Mads Kristian De Bourg

Mads Kristian har trent en mange kampsporter opp gjennom årene, men fokuserer for tiden aller mest på Thaiboksing og Brasiliansk Jiu-Jitsu. Han har instruerer våre Thaiboksing Fundamentals partier og er en meget godt likt instruktør med ekstra fokus på boksing.

Han er idag gradert til lilla t-skjorte i vårt interne graderings system. 

Spesialitet: 
Thaiboksing

 


 
Mahdi Behrouz Mirlashari.jpg

Tlf:400 56 709

Mahdi Behrouz Mirlashari

Mahdi har lang erfaring fra kampsport og har trent Thaiboksing hos oss siden 2014, hvor han har hatt en rask progresjon på grunn av sin TKD bakgrunn med meget gode spark. Han vikarierer både på ungdoms og voksen partiene våre. Han er spesielt glad i sweeps fra både catch av spark og fra clinch, samt sine spark teknikker. Så ønsker man å fokusere på disse teknikkene, så er Mahdi den man burde kontakte.  

Spesialitet: 
Thaiboksing