Personlig Trener

Personlig trening passer perfekt for alle, uansett om du ikke har trent før eller om du ønsker personlig oppfølging for raskere fremgang.


Priser:

Pris (1–2 personer kan være med)
PT-time: 599,-
PT-pakke (10 timer): 4 990,-

Treningene kan legges opp etter dine ønsker og kan inkludere kampsport, styrke-, kondisjon- og bevegelighetstrening.

Alle våre personlige trenere er engasjerte og har god kunnskap om trening og kampsport, som gjenspeiles i jobben de gjør! 

Vi har eget vektrom og masse utstyr tilgjengelig i våre nye lokaler sentralt på Gulskogen.


 
 
Joakim Bomstad.jpg

Tlf: 954 95 899

Joakim Bomstad

Joakim er en våre mest erfarne instruktører og har undervist i alle våre partier. I dag er han fast instruktør på submission wrestling. Han har en god teknisk forståelse og holder treninger som er veldig godt likt blant medlemmene. I tillegg til dette er han også en aktiv utøver i både brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Underviser også: 
Styrketrening og bevegelighetstrening.


 
Kenneth Tronerud.jpg

Tlf: 414 30 509

Kenneth Tronerud

Kenneth er en veldig populær instruktør på senteret vårt fordi han alltid er i godt humør. Han har faste barne-, ungdoms- og voksenpartier, og er dyktig i å formidle kunnskap på en god og pedagogisk måte. Kenneth er også en aktiv utøver i brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling.

Underviser også: 
Styrketrening og bevegelighetstrening.


 
Mads Kristian de Bourg.jpg

Tlf: 451 24 925

Mads Kristian De Bourg

Mads Kristian har trent en mange kampsporter opp gjennom årene, men fokuserer for tiden aller mest på Thaiboksing og Brasiliansk Jiu-Jitsu, hvor han også er en aktiv utøver. Han instruerer våre Thaiboksing Fundamentals partier og er en meget godt likt instruktør med ekstra fokus på boksing.

Han er idag gradert til brun t-skjorte i vårt interne graderings system. 

Spesialitet: 
Thaiboksing

 


 
OJ Johnsen.jpg

Tlf: 464 21 461

Ole-Jørgen Mandt Johnsen

Ole-Jørgen er profesjonell MMA utøver med en solid MMA record. Han har 10 års erfaring innen kampsport. Opprinnelig startet han med boksing/kickboksing, men han har også lang erfaring innen brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling. I dag er han en allround fighter som er komfortabel og kunnskapsrik innen både striking, bryting og grappling. 

Ole-Jørgen er tydelig og ærlig. Han gir direkte tilbakemeldinger og kan tilby kunnskap ut i fra perspektivet til en aktiv profesjonell MMA utøver. 

Spesialitet: 
MMA