Personlig Trener

Dette er et flott tilbud for deg som kanskje føler deg litt usikker i en gruppetime, eller hvis du ønsker ekstra oppfølging og raskere fremgang!

Alle våre instruktører underviser med stor entusiasme og teknisk forståelse. 

Booking og spørsmål:
Tas direkte med hver enkelt instruktør (se telefonnummer nedenfor).

Priser: 
PT-time: kr. 599,-
PT-pakke (10 timer): kr. 4 990,-


 
 
Morten Josephson.jpg

Tlf: 454 94 905

Morten Josephson

Morten er utdannet lærer med bred bakgrunn innen sport. Han er kjent for å være en av våre aller mest pedagogiske instruktører. Han startet med BJJ i 2002 og fikk sortbeltet sitt allerede i 2009. Han har konkurrert aktivt, men bruker nå tiden på å undervise. Med sin pedagogiske stil er han en veldig populær instruktør ved Frontline Academy. Morten har et bredt spekter av partier som inkluderer ungdommer, nybegynnere, mellompartier og avanserte partier.

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu


 
Hama Balisany.jpg

Tlf: 412 88 062

Hama Balisany

Hama møter deg alltid med et stort smil og masse energi. Han fikk lillabelte sitt i BJJ på rekordtid og underviser BJJ Fundamentals hos oss. Hama har en dynamisk og leken stil som har gitt gode resultater i konkurranser. Som blåbelte tok han blant annet dobbelt gull i EM. 

Underviser: 
BJJ og SW


 
Aristo Manzouri.jpg

Tlf: 902 69 775

Aristo Manzouri

Aristo har jobbet som trener innen kampsport og som PT siden 1993. I løpet av disse årene har han trent flere verdensmestere og norgesmestere i MMA, boksing og kickboksing. Aristo har også over 20 års erfaring som trener, og har fokus på funksjonell styrketrening.

Aristo jobber selvstendig og har egne satser. Ta kontakt for priser og tilbud. 

Underviser: 
Boksing, kickboksing og generell fitness


 
Kenneth The Berserker Evensen.jpg

Tlf: 482 14 929

Kenneth Evensen

Kenneth er en veldig positiv og energisk instruktør, noe som smitter over på de som trener med ham. Kenneth er en profesjonell MMA-utøver, men konkurrerer også aktivt i BJJ og SW. Før han ble MMA-proff gikk han 5 amatørkamper og 13 boksekamper. 

Underviser: 
MMA og boksing

 


 
Christoffer Darre.jpg

Tlf: 992 54 856

Christoffer Darre

Darre startet med kampsport som barn og er nå en profesjonell MMA-utøver. Han har lang erfaring med boksing/thaiboksing og har en unik formidlingsevne. Darre er ansvarlig for barnepartiene i thaiboksing og er en populær trener blant både barn og voksne.  

Underviser: 
Thaiboksing og MMA


 
Isaak Diep.jpg

Tlf: 998 86 718

Isaak Diep

Isaak har trent og konkurrert i ulike kampidretter siden 2003. Han har en bred kampsportbakgrunn og en stor kjærlighet for sporten. Isaak underviser både på basic- og advanced-nivå hos oss.

Underviser: 
Thaiboksing og MMA


 
Magnus Ruud.jpg

Tlf: 988 80 490

Magnus Ruud

Magnus drev aktivt med vektløfting før han begynte å trene BJJ på Frontline Academy Drammen. Han er nå lærerstudent i Oslo og jobber som instruktør på BJJ Fundamentals hos oss. Magnus er en energisk lillabelte som trener og konkurrerer så mye han kan. 

Underviser: 
BJJ


 
Svein Torgersen.jpg

Tlf: 975 27 146

Svein Torgersen

Svein er en svært erfaren thaibokser. Han startet med thaiboksing i 1995 og har undervist siden 1998. Han har også konkurrert både i Sverige, Danmark og Thailand, og tok blant annet VM-sølv i Bangkok i 2004. 

Underviser: 
Thaiboksing


 
Markus Thylin.jpg

Tlf: 404 60 957

Markus Thylin

Markus begynte med boksing i 2006 og har trent thaiboksing siden 2008. Han har tidligere konkurrert mye, men i dag underviser han mest. Markus er en positiv og engasjert instruktør som elsker fine highkicks. 

Underviser: 
Thaiboksing