Personlig Trener

Dette er et flott tilbud for deg som kanskje føler deg litt usikker i en gruppetime, eller hvis du ønsker ekstra oppfølging og raskere fremgang!

Alle våre instruktører underviser med stor entusiasme og teknisk forståelse. 

Booking og spørsmål:
Tas direkte med hver enkelt instruktør (se telefonnummer nedenfor).

Priser: 
PT-time: kr. 599,-
PT-pakke (10 timer): kr. 4 990,-


 
 
Morten Josephson.jpg

Tlf: 454 94 905

Morten Josephson

Morten er utdannet lærer med bred bakgrunn innen sport. Han er kjent for å være en av våre aller mest pedagogiske instruktører. Han startet med brasiliansk jiu-jitsu i 2002 og fikk sortbeltet sitt allerede i 2009. Han har konkurrert aktivt, men bruker nå tiden på å undervise. Med sin pedagogiske stil er han en veldig populær instruktør ved Frontline Academy. Morten har et bredt spekter av partier som inkluderer ungdommer, nybegynnere, mellompartier og avanserte partier.

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu


 
Hama Balisany.jpg

Tlf: 412 88 062

Hama Balisany

Hama møter deg alltid med et stort smil og masse energi. Han fikk lillabelte sitt i BJJ på rekordtid og underviser BJJ Fundamentals hos oss. Hama har en dynamisk og leken stil som har gitt gode resultater i konkurranser. Som blåbelte tok han blant annet dobbelt gull i EM. 

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling


 
Aristo Manzouri.jpg

Tlf: 902 69 775

Aristo Manzouri

Aristo har jobbet som trener innen kampsport og som PT siden 1993. I løpet av disse årene har han trent flere verdensmestere og norgesmestere i MMA, boksing og kickboksing. Aristo har også over 20 års erfaring som trener, og har fokus på funksjonell styrketrening.

Aristo jobber selvstendig og har egne satser. Ta kontakt for priser og tilbud. 

Underviser: 
Boksing, kickboksing og generell fitness


 
Christoffer Darre.jpg

Tlf: 992 54 856

Christoffer Darre

Darre startet med kampsport som barn og er nå en profesjonell MMA-utøver. Han har lang erfaring med boksing/thaiboksing og har en unik formidlingsevne. Darre er ansvarlig for barnepartiene i thaiboksing og er en populær trener blant både barn og voksne.  

Underviser: 
Thaiboksing, boksing og MMA


 
Isaak Kronblad.jpg

Tlf: 998 86 718

Isaak Diep

Isaak har trent og konkurrert i ulike kampidretter siden 2003. Han har en bred kampsportbakgrunn og en stor kjærlighet for sporten. Isaak underviser både på basic- og advanced-nivå hos oss.

Underviser: 
Thaiboksing


 
Magnus Ruud.jpg

Tlf: 988 80 490

Magnus Ruud

Magnus drev aktivt med vektløfting før han begynte å trene BJJ på Frontline Academy Drammen. Han er nå lærerstudent i Oslo og jobber som instruktør på BJJ Fundamentals hos oss. Magnus er en energisk lillabelte som trener og konkurrerer så mye han kan. 

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu


 
Svein Torgersen.jpg

Tlf: 975 27 146

Svein Torgersen

Svein er en svært erfaren thaibokser. Han startet med thaiboksing i 1995 og har undervist siden 1998. Han har også konkurrert både i Sverige, Danmark og Thailand, og tok blant annet VM-sølv i Bangkok i 2004. 

Underviser: 
Thaiboksing


 
Alexander Rio.jpg

Tlf: 950 92 251

Alexander Rio

Alexander har trent aktivt i mange år og har nå brunt belte i BJJ. Han har en rekke medaljer å skryte av og har vunnet flere superfights. Han satser for fullt på idrettskarrieren, og er godt oppdatert på nye teknikker. 

Han er en seriøs og pedagogisk instruktør som er lett å like. Han instruerer både BJJ og SW hos oss og han er spesielt god i guard.

 

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu


 
Frederik Balthazar.jpg

Tlf: 962 21 124

Frederik Balthazar

Frederik begynte med judo da han var 7 år gammel og har drevet med thaiboksing siden tenårene. Etter at han kom til oss på Frontline Academy har han også blitt veldig glad i BJJ.

Han underviser i thaiboksing hos oss og er opptatt av viktigheten av å bygge et solid fundament av grunnteknikker.

Underviser: 
Thaiboksing


 
Simeon Thoresen.jpg

Tlf: 480 09 221

Simeon Thoresen

Simeon Thoresen har en bred MMA-bakgrunn med 17 proffseiere og han var første nordmann til å vinne en kamp i UFC. Simeon er en faglig dyktig instruktør som gir topp oppfølging til alle uansett nivå.

Han underviser MMA for alle på dagtid tirsdager, torsdager, sekketime på lørdager og thaiboksing på søndager.

Underviser: 
MMA og SW