Personlig Trener

Dette er et flott tilbud for deg som kanskje føler deg litt usikker i en gruppetime, eller hvis du ønsker ekstra oppfølging og raskere fremgang!

Alle våre instruktører underviser med stor entusiasme og teknisk forståelse. 

Booking og spørsmål:
Tas direkte med hver enkelt instruktør (se telefonnummer nedenfor).

Priser: 
PT-time: kr. 599,-
PT-pakke (10 timer): kr. 4 990,-

 

 
Mohsen Bahari.jpg

Tlf: 948 96 943

Mohsen “The Professor” Bahari

Mohsen har et kjent navn som proff-utøver i MMA med totalt 13 kamper per idag. Han har lang erfaring med hovedtyngde innen Thaiboksing og er vår hovedinstruktør innen både Thaiboksing og MMA. Med kallenavnet professoren, så skjønner man at han har enormt mye kunnskap innenfor kampsport.

Mohsen er spesielt god analytisk og er en veldig dyktig hjørnemann. Han er alltid med når for eksempel lagkamerat Jack Hermansson skal i buret. Han tilbyr nå PT-timer til både nybegynnere og mer erfarne utøvere.

Underviser:
MMA, thaiboksing, boksing og submission wrestling


 
Hama Balisany.jpg

Tlf: 412 88 062

Hama Balisany

Hama møter deg alltid med et stort smil og masse energi. Han fikk lillabelte sitt i BJJ på rekordtid og underviser BJJ Fundamentals hos oss. Hama har en dynamisk og leken stil som har gitt gode resultater i konkurranser. Som blåbelte tok han blant annet dobbelt gull i EM. 

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling


 
Aristo Manzouri.jpg

Tlf: 902 69 775

Aristo Manzouri

Aristo har jobbet som trener innen kampsport og som PT siden 1993. I løpet av disse årene har han trent flere verdensmestere og norgesmestere i MMA, boksing og kickboksing. Aristo har også over 20 års erfaring som trener, og har fokus på funksjonell styrketrening.

Aristo jobber selvstendig og har egne satser. Ta kontakt for priser og tilbud. 

Underviser: 
Boksing, kickboksing og generell fitness


 
Christoffer Darre.jpg

Tlf: 992 54 856

Christoffer Darre

Darre startet med kampsport som barn og er nå en profesjonell MMA-utøver. Han har lang erfaring med boksing/thaiboksing og har en unik formidlingsevne. Darre er ansvarlig for barnepartiene i thaiboksing og er en populær trener blant både barn og voksne.  

Underviser: 
Thaiboksing, boksing og MMA


 
Isaak Kronblad.jpg

Tlf: 998 86 718

Isaak Diep

Isaak har trent og konkurrert i ulike kampidretter siden 2003. Han har en bred kampsportbakgrunn og en stor kjærlighet for sporten. Isaak underviser både på basic- og advanced-nivå hos oss.

Underviser: 
Thaiboksing


 
Magnus Ruud.jpg

Tlf: 988 80 490

Magnus Ruud

Magnus drev aktivt med styrkeløft før han begynte å trene BJJ på Frontline Academy Drammen. Han er nå lærerstudent i Oslo og jobber som instruktør på BJJ Fundamentals hos oss. Magnus er en energisk lillabelte som trener og konkurrerer så mye han kan. 

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu


 
Alexander Rio.jpg

Tlf: 950 92 251

Alexander Rio

Alexander har trent aktivt i mange år og har nå brunt belte i BJJ. Han har en rekke medaljer å skryte av og har vunnet flere superfights. Han satser for fullt på idrettskarrieren, og er godt oppdatert på nye teknikker. 

Han er en seriøs og pedagogisk instruktør som er lett å like. Han instruerer både BJJ og SW hos oss og han er spesielt god i guard.

 

Underviser: 
Brasiliansk jiu-jitsu


 
Frederik Balthazar.jpg

Tlf: 962 21 124

Frederik Balthazar

Frederik begynte med judo da han var 7 år gammel og har drevet med thaiboksing siden tenårene. Etter at han kom til oss på Frontline Academy har han også blitt veldig glad i BJJ.

Han underviser i thaiboksing hos oss og er opptatt av viktigheten av å bygge et solid fundament av grunnteknikker.

Underviser: 
Thaiboksing


 
Simeon Thoresen.jpg

Tlf: 480 09 221

Simeon Thoresen

Simeon Thoresen har en bred MMA-bakgrunn med 17 proffseiere og han var første nordmann til å vinne en kamp i UFC. Simeon er en faglig dyktig instruktør som gir topp oppfølging til alle uansett nivå.

Han underviser MMA for alle på dagtid tirsdager, torsdager, sekketime på lørdager og thaiboksing på søndager.

Underviser: 
MMA og SW


 
Chico-Brunbelte.jpg

Tlf: 458 57 077

Hakim Mazari

Hakim har i dag brunt belte i BJJ. Han satser fullt på BJJ ved siden av jobben på Frontline Academy. Hakim har hatt en solid progresjon siden han kom til oss i 2013, og han har masse konkurranseerfaring. Han er på det svenske landslaget i BJJ.

Han underviser i BJJ og har en fantastisk åpen guard, og et veldig bra passeringsgame.

Underviser: 
BJJ


 
DSC03921-Edit.jpg

TLF: 98 30 10 46

David Triviño Aguilar

David er gradert til lilla belte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. Han konkurrerer aktivt og deltar på turneringer i både innland og utland. David har en dynamisk passeringstil og en patentert loop choke som lurer i enhver situasjon. Han er også veldig god på kimuravariasjoner og armlåser.

Underviser:
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling