Utdrikningslag - Oslo

Utdrikningslag på Majorstua.jpg

Profesjonelle motstandere

I et vellykket utdrikningslag skal gjerne bruden eller brudgommen prøve noe helt nytt, og helst noe utenfor komfortsonen. Et utdrikningslag hos oss på Frontline Academy Oslo begynner med at den heldige utvalgte får lære litt teknikker i boksing, MMA eller BJJ, og ender med en morsom sparringsrunde. Utdrikningslaget er hjertelig velkomne til å se på. Våre instruktører er profesjonelle kampsportutøvere og bruden eller brudgommen blir godt ivaretatt. De fleste brudene og brudgommene som kommer til oss blir litt bleke i starten, men får en fantastisk, artig og utfordrende opplevelse.    

I et utdrikningslag hos oss på Frontline Academy Oslo kan du booke én av tre profesjonelle kampsportutøvere. 


Thomas Johannessen.jpg

Thomas Johannessen

Thomas har svart belte i brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) og konkurrerer aktivt. Han har tidligere vunnet gull i EM, dobbelt gull i Nice Open og gull i Rome open. Thomas er flink til å balansere pedagogikk og show, og er opptatt av å gi gruppa en så underholdende og morsom opplevelse som mulig, samtidig som man også lærer mye. 

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu

Booking og spørsmål:
Telefon: 958 11 809


Martin Moen.jpg

Martin Moen

Martin har sort belte i brasiliansk jiu-jitsu og har mye erfaring med konkurranser i både brasiliansk jiu-jitsu, submission wrestling og MMA. Han er rett på sak og ikke redd for å uttrykke sin mening om ting. Perfekt for deg som har en venn som trenger litt ekstra “opplysning” på matta.

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling

Booking og spørsmål:
Telefon: 986 31 197


Hussein Abbas-Zade.jpg

Hussein Abbas-Zade

Hussein er en aktiv utøver som trener brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling. Til tross for at Hussein er en lettvekter garanterer vi at han enkelt kan “håndtere” tungvektere på matta. Er dere på utkikk etter en som kan gi dere et nytt perspektiv på muskler og nytte av disse i kampsport, så er Hussein perfekt til deres utdrikningslag.

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling

Booking og spørsmål:
Telefon: 463 92 898


Simeon Thoresen.jpg

Simeon Thoresen

Simeon har en bred MMA-bakgrunn med 17 proffseiere og han var første nordmann til å vinne en kamp i UFC. Han er en svært alsidig fighter, som både er god stående og på bakken!

Spesialitet: 
Boksing, kickboxing og submission wrestling

Booking og spørsmål:
Telefon: 480 09 221


Priser

Alle våre utdrikningslag varer i 60 minutter og koster 2000 kr. som betales med kort ved oppmøte. 

Avbestillinger må skje minst 48 timer før avtalt tidspunkt.