Utdrikningslag - Oslo

Utdrikningslag på Majorstua.jpg

Profesjonelle motstandere

I et vellykket utdrikningslag skal gjerne bruden eller brudgommen prøve noe helt nytt, og helst noe utenfor komfortsonen. Et utdrikningslag hos oss på Frontline Academy Oslo begynner med at den heldige utvalgte får lære litt teknikker i boksing, MMA eller BJJ, og ender med en morsom sparringsrunde. Utdrikningslaget er hjertelig velkomne til å se på. Våre instruktører er profesjonelle kampsportutøvere og bruden eller brudgommen blir godt ivaretatt. De fleste brudene og brudgommene som kommer til oss blir litt bleke i starten, men får en fantastisk, artig og utfordrende opplevelse.    

I et utdrikningslag hos oss på Frontline Academy Oslo kan du booke én av tre profesjonelle kampsportutøvere. 


Thomas Johannessen.jpg

Thomas Johannessen

Thomas har svart belte i brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) og konkurrerer aktivt. Han har tidligere vunnet gull i EM, dobbelt gull i Nice Open og gull i Rome open. Thomas er flink til å balansere pedagogikk og show, og er opptatt av å gi gruppa en så underholdende og morsom opplevelse som mulig, samtidig som man også lærer mye. 

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu

Booking og spørsmål:
Telefon: 958 11 809

 

Joseph Karim.jpg

Joseph Karim

Joseph har brunt belte i brasiliansk jiu-jitsu og har tidligere vunnet gull i EM som lillabelte, bronse i EM som brunbelte og har mye erfaring med konkurranser i både brasiliansk jiu-jitsu, submission wrestling og MMA. 

Spesialitet: 
Brasiliansk jiu-jitsu og submission wrestling

Booking og spørsmål:
Telefon: 474 87 780

Ole-Jørgen Mandt Johnsen.jpg

Ole-Jørgen Mandt Johnsen

Ole-Jørgen er en aktiv MMA-utøver som også trener mye submission wrestling. Dere er garantert en instruktør med masse energi som gir dere en time med mye action.

Spesialitet: 
MMA og submission wrestling

Booking og spørsmål:
Telefon: 464 21 461


Priser

Alle våre utdrikningslag varer i 60 minutter og koster 2000 kr. som betales med kort ved oppmøte. 

Avbestillinger må skje minst 48 timer før avtalt tidspunkt.