Frontline Academy MMA Pro Team

Vi har Norges største og eneste profesjonelle MMA-team med utøvere i både UFC og CageWarriors. PRO-teamet har daglige fellesøkter med profesjonelle coacher og i perioder flyr vi inn coacher og utøvere fra hele verden for å opprettholde aller høyeste nivå. Utøvere på PRO-teamet er blant annet Jack «The Joker» Hermansson (UFC), Emil «Valhalla» Meek (UFC), Kenneth Bergh (CageWarriors), Håkon Foss (CageWarriors) og Mohsen Bahari (CageWarriors). Bahari er også hovedtrener i thaiboksing hos oss.


UFC og Cage Warriors Fightere.jpg

Den gode teamfølelsen

Alle gode utøvere trenger et godt team rundt seg, og på Frontline Academy har vi en sterk og god teamfølelse. Når en utøver skal gå kamp, stiller lagkameratene opp for å gi optimal oppkjøring. Hovedtrener i grappling, seks ganger europamester Eduardo «Teta» Rios, jobber hver uke med å forbedre angrep og forsvar på bakken. Hovedtrener for thaiboksing, Mohsen «The Professor» Bahari, utfordrer stadig med nye kombinasjoner og teknikker stående. 

Mohsen The Professor Bahari & Emil Valhalla Meek.jpg

UFC – det store målet

UFC er verdens største kampsport organisasjon og alle MMA-utøveres store drøm. For øyeblikket er det to utøvere fra Norge i organisasjonen, og begge er Frontline Academy-utøvere. Både Jack «The Joker» Hermansson og Emil «Valhalla» Meek konkurrerer i UFC.

Jack The Joker Hermansson.jpg

CageWarrios

For mange UFC-fightere fra Europa har organisasjonen CageWarriors vært springbrettet. Frontline Academy har i dag flere utøvere i CageWarriors som er klare for å ta steget videre. Både Mohsen Bahari, Kenneth Bergh og Håkon Foss har unike kvaliteter, og er klare for et større publikum.