Hvorfor velge oss?


 
Trening for alle aldre i Drammen.jpg

1. Nybegynnertreninger for alle aldre – løpende opptak hele året

Vi har egne partier fra 5 år og oppover for alle nye som har lyst til å begynne å trene hos oss. Her lærer du grunnleggende teknikker en periode før du kan trene med de som allerede har trent en stund. Både det tekniske og det fysiske bygges opp gradvis, i og med at de aller fleste som starter hos oss ikke har noen kampsporterfaring fra før.

Det kommer nye medlemmer til oss hele året, derfor har vi valgt å ha et løpende opptak hvor nybegynnere trener sammen med andre som også er relativt nye. Så fort de grunnleggende teknikkene og den fysiske formen er god nok, får du mulighet til å trene med en mer avansert gruppe. 


2. Fantastisk miljø – Både for mosjonister og utøvere

Våre instruktører har gjennom mange års arbeid skapt et fantastisk miljø for trening og læring. Vi mener at bredde skaper flere gode utøvere, så hos oss finner du mange mosjonister, i tillegg til topputøvere.

Hos oss er alle like, og det er en selvfølge at det er gjensidig respekt mellom trenere og medlemmer. Men for å holde treningene effektive er det også forventet at alle hører på instruktøren og har god oppførsel.

Vi har nulltoleranse for dårlig oppførsel på og utenfor trening. Å trene kampsport med gode instruktører og i et godt miljø, er en flott måte å gi noen med dårlig selvtillit mer tro på seg selv. Mens de som kommer inn med en dårlig holdning enten endrer seg i en positiv retning, eller blir bedt om å slutte etter en liten periode med mulighet for forbedring. 

 

Godt miljø hos Frontline Academy Drammen.jpg

Trene på dagtid i Drammen.jpg

3. Helgetrening – perfekt for deg som jobber skift/kveld

Vi har nesten 40 organiserte treninger hver uke inkludert lørdagstreninger i brasiliansk jiu-jitsu og thaiboksing kl. 12.00–16.30.

Timene er åpne for alle nybegynnere over 16 år.


4. Start alene – start utrent

For oss har det alltid vært en selvfølge at man kan begynne alene, og vi får mange spørsmål om dette. De fleste som begynner å trene hos oss, kommer alene. Det er er også en fordel at alle som trener hos oss bytter partner jevnlig, slik at stort sett alle får trent med hverandre og blir kjent med hverandre i løpet av kort tid. 

Et annet vanlig spørsmål er om du må være i god form for å begynne å trene hos oss. Det trenger du ikke å være, og de aller fleste som starter hos oss har som sagt ingen kampsporterfaring og mange er i dårlig form. Det er jo akkurat dét som er jobben til instruktørene våre – lære dere kampsport og få dere i bedre fysisk form. Dersom du ønsker å tilbringe ekstra tid på nybegynnertreningene for å komme i bedre form før du blir flyttet over til mer avanserte partier, så er det selvsagt det helt i orden. 

Starte med kamsport alene i Drammen.jpg

Erfarne instruktører i Drammen.jpg

5. Våre instruktører og deres erfaring

Alle våre instruktører er godt kvalifiserte gjennom lang erfaring med å trene kampsport. De trener selv aktivt, og ønsker alltid å forbedre seg selv og andre på klubben. Vi følger generell treningslære og oppsatt pensum for å sikre en jevn progresjon både teknisk og fysisk for alle våre medlemmer.

Hovedinstruktøren vår, Nic Ruben Nikolaisen, har 25-års erfaring med kampsport, gått 250–300 kampsportkamper og konkurrerer fremdeles aktivt. Han konkurrerer i brasiliansk jiu-jitsu, submission wrestling og tidligere taekwondo. I tillegg til profesjonell erfaring fra MMA, noen kickboksing-, bokse- og judokamper. Han har tidligere vunnet både gull og 2 sølv fra verdensmesterskapet i submission wrestling (2. divisjon), samt flere medaljer fra de største europeiske konkurransene i både 1. og 2. divisjon.

Alle våre andre instruktører konkurrerer eller har konkurrert aktivt, så her er det mye erfaring på matta hver dag! De trener også med medlemmene daglig og gir personlig tilbakemelding under drilling og sparring.

Flere av våre instruktører har også PT-utdannelse og har mye kunnskap om styrke-, kondisjons-, bevegelighets-, koordinasjons-, balanse- og spenst-trening.


6. Flotte treningslokaler og god beliggenhet

De viktigste grunnene til å velge oss er våre instruktører og vårt fantastiske miljø.

Men som en bonus har vi også nye, flotte treninglokaler med god beliggenhet på Gulskogen.

Vårt kampsportlokale er 300 kvm, og selve treningsmatta er på hele 200 kvm med polstrede vegger i lyse og rene lokaler.

Vi har masse kampsportutstyr inkludert boksesekker og pads, et eget lite vektrom, dusj, garderobe og toaletter. 

Vektrommet kan brukes fritt av medlemmene våre fra fylte 18 år.

Frontline Academy Drammen på Gulskogen.jpg

Gratis parkering.jpg

7. Gratis parkering

Vi har gratis parkering på oppmerkede plasser ved treningslokalet vårt på Gulskogen.


8. Gratis prøveuke

Alle som ønsker å teste ut hva vi har å tilby kan bestille seg en gratis prøveuke!

Gratis prøveuke i Drammen.jpg