Thaiboksing (Muay Thai)

Frontline Academy er et av Norges beste thaiboksingklubber, og hos oss kan du lære thaiboksing av våre erfarne og dyktige instruktører. Tren thaiboksing med oss og få utmerket kondisjon, styrke og smidighet!

Thaiboksing høyt spark.jpg

Hva er thaiboksing?

Thaiboksing er en kampsport som ble utviklet og benyttet av hæren i Siam som senere ble Thailand. Dette er en tradisjonsrik kampsport som også blir referet til som «Science of the eight limbs» fordi man bruker slag, spark, albuer og knær. I de fleste andre stående kampsporter blir det benyttet kun to eller fire kroppsdeler til å angripe med, som for eksempel boksing (slag) og kickboksing (slag og spark). I thaiboksing brukes også «klinsj», dette er bryteteknikker som blir brukt for å få gode posisjoner til å angripe med knær og albuer. Thaiboksing er en av de mest effektive stående kampsportene som finnes, fordi så mange ulike kroppsdeler brukes for å angripe fra ulike distanser.

Thaiboksing venstre slag.jpg

Hvordan er treningene bygd opp?

Alle nye medlemmer som ikke har trent tidligere begynner på et basic-parti. Her lærer du grunnleggende teknikker som du må beherske før du blir inviterert over på våre mer avanserte partier.

Det er selvsagt valgfritt om du vil å gå videre til mer avanserte partier. Noen er tilfreds med intensiteten og teknikktreningen på basic-partiene, og velger å fortsette på disse. 

Thaiboksing høyre slag

Hvem er treningene for?

På Frontline Academy er vi opptatt av å ha et fantastisk og inkluderende miljø for alle uansett nivå og alder. Hos oss har vi har en langt høyere gjennomsnittsalder på våre medlemmer enn de fleste andre kampsportklubber, og vi er glade for å kunne tilby kampsporttrening for voksne – ikke bare barn og ungdom.

Uansett alder – oppfordrer vi på det sterkeste å starte med kampsporttrening. Det er aldri for sent!