Ungdomstimer (10-17 år)

Alle våre treninger er lagt opp med tanke på at det skal være moro å trene, men samtidig så vektlegger vi streng disiplin på våre ungdoms og basic treninger. Dette er for å sikre at de som fortsetter å trene hos oss har opparbeidet seg en god viljestyrke og respekt for seg selv og andre. Vi er stolte over å ha sett mange av "våre" ungdommer vokse opp til å bli mer selvsikre, fysiske sterkere og mer konsentrere/disiplinerte gjennom vår kampsport trening.

Ungdom og kampsport i Norge

Hvordan er treningene bygd opp?

Ungdomstreningene deles opp i grupper etter alder, størrelse og nivå. Hver gruppe har sine teknikker som de trener med fokus på grunnteknikker og etterhvert øvelser som forbereder ungdommene på rolig og kontrollert sparring. Da de har trent lenge nok til å starte med sparring, så foregår dette under nøye oppsyn fra instruktøren.

På alle gruppene vil medlemmene utvikle gode fundamentale teknikker og over tid veldig god fysikk. Alle nye medlemmer starter i et rolig tempo, mens vi gradevis gjør treningene fysisk hardere etterhvert som de kommer i god form. 

Ungdomstime i thaiboksing.jpg

Thaiboksing

Thaiboksing er en kampsport som opprinnelig ble utviklet av hæren til Siam, som senere ble til Thailand. Dette er en kampsport hvor man bruker slag, spark, albuer, knær og ulike bryteteknikker fra clinchen. Ligner veldig på Kickboxing, men vi bruker også knær, albuer og clinch.

Ungdomene lærer alle de grunnleggende teknikkene som igjen vil utvikle beveglighet, styrke, balanse og kondisjon.

Ungdomstime i brasiliansk jiu jitsu.jpg

Brasiliansk Jiu-Jitsu

Denne formen for selvforsvar ble utviklet med prinsippet om at en mindre og svakere person, skal kunne overvinne større og sterkere motstander ved hjelp av riktige låse og holdegrep. BJJ er en ypperlig kampsport uavhengig om man ønsker å lære selvforsvar eller konkurrere.