Selvforsvar for kvinner - nytt kurs i februar

Aristo Manzouri Selvforsvarskurs.jpg

Lørdag 10. februar holder vi nytt selvforsvarskurs for kvinner. Kurset holdes av Aristo Manzouri som har over 25 års erfaring fra kampsport og selvforsvar. På kurset vil vi gjennomgå ulike situasjoner og enkle teknikker. Ofte kan kombinasjonen av teknikk, litt erfaring med nærkontakt og selvtillit i situasjonen være det som skal til for å forhindre en potensielt farlig situasjon. Derfor oppfordrer vi kursdeltakerne våre til å delta på gruppetimer også for å få mer erfaring med nærkontakt.

Kurset koster 249,- og inkluderer totimers introkurs lørdag 10. februar fra 14:00 til 16:00, pluss 3 uker fri trening på gruppetimer hos oss. Dere får også en egen kontaktperson som dere kan stille spørsmål om gruppetimer og få innspill fra underveis.

Kurset passer for alle og man trenger ikke spesielle forkunnskaper.

Påmelding kan gjøre i skjema under eller på e-post til shop@frontlineacademy.no 

Velkommen!