Kampsportgrener

Hos oss på Frontline Academy har vi et godt og variert tilbud med flere ulike kampsportstilarter.  

 

Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ)

I brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) trener man med den tradisjonelle gién, og i denne formen for kampsport er bakkekamp i fokus. Målet er å oppnå en dominerende posisjon for å bruke leddlåser eller kvelninger, slik at motstanderen overgir seg ved å «klappe ut». BJJ ble utviklet med prinsippet om at en mindre og svakere person skal kunne overvinne en større og sterkere motstander ved hjelp av riktig teknikk.

Les mer..


Submission Wrestling (SW)

Submission Wrestling (SW) er stort sett basert på brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) og hovedforskjellen er at man trener og konkurrerer i shorts og t-skjorte uten den karakteristiske gi´en. Den stående delen i SW ser derfor ut som fristilbryting, mens i BJJ minner den om judo.

Les mer..


Mixed Martial Arts (MMA)

Mixed Martial Arts (MMA) er en form for fullkontaktkampsport som kombinerer slag, spark, kast og bakkekamp, og har elementer fra alle tenkelige kampsporter – derav navnet Mixed Martial Arts.

Les mer..


Thaiboksing (Muay Thai)

Thaiboksing (Muay Thai) er en fullkontaktkampsport hvor alle deler av kroppen kan rammes og alle deler av kroppen, utenom hodet, kan brukes til å treffe motstanderen. I motsetning til kickboksing bruker man i thaiboksing også knær, albuer og klinsj, i tillegg til slag og spark.

Les mer..


Boksing (Kun ved senteret vårt i Oslo)

Boksing er en fullkontaktkampsport hvor utøverne kun bruker slag. I boksing bruker man ulike slag, kombinasjonser av slag og defensive bevegelser mot sin motstander. Våre bokseøkter er hovedsakelig for de som alle som ønsker å forbedre slagteknikkene sine. Vi har mange MMA, thaiboksing utøvere, men også noen aktive boksere. Mange mosjonister elsker også disse timene.

Les mer..


Yoga (Kun ved senteret vårt i Oslo)

Gjennom yogapraksis prøver vi å finne balanse i kroppen, både mentalt og fysisk. Vi jobber med å konsentrere oss om pusten vår samtidig som vi trener fleksibiliteten og muskelstyrken. Yoga er et flott supplement til kampsporttreningen, da det er en mykere form for trening som senker stressnivået og fungerer som aktiv restitusjon for våre utøvere.

Les mer..


Barnetimer (5–9 år, ved senteret i Oslo har vi egne timer for de fra 3 år)

YogaNinjastimene er en blanding av brasiliansk jiu-jitsu (BJJ), turn, dyrebevegelser, yoga og lek. Her lærer barna utvalgte BJJ-teknikker uten slag og spark. Teknikkene minner om bryteteknikker, og er en fantastisk aktivitet for å utvikle barnas motoriske ferdigheter. 

Les mer..


Ungdomstimer (10–17 år)

Vi tilbyr både brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) og thaiboksing for ungdommer. På ungdomspartiene vil de utvikle gode fundamentale teknikker, samtidig som treningene gradevis blir fysisk hardere, slik at de også utvikler kondisjon, styrke, balanse og koordinasjon.

Les mer..