FMT Open 32

Photos: @261photos

Neseblod og fighting spirit, energieksplosjoner i seks minutter holmgang, spisse kneer og en wai kru som fikk ringen til å skjelve. Gøteborg kommer huske våre åtte krigere etter helga.

May LinnAnders og Hans Jacob sikret oss 3-1 i fullkontaktkamper med dominante 3-0 seier og er alle på winning streak. Luka som gikk sin andre kamp og fullkontaktsdebut var nære til å avslutte flere ganger med angrepp som dessverre kosta han mye energi og fikk se seg beseiret.

Blandt våre debutanter i D-klasse gikk Thea og Rahim tiden ut der begge viste opp skikkelig fine teknikker. God omtale og flere som syntes at Thea sin 2-1 tap var feil er en ekstre kvittering på bra prestasjon! Bjørn og Mina gikk dessverre litt for hardt sammen med motstanderen sine og kampene ble stoppet av dommeren.

Men uansett så er det med et varmt hjerte og mye stolthet som jeg takker dere som steppa opp i ringen! Dessuten en masse ekstre roser til min hjørnepartner MarkusMari som tok ansvar for alt ved siden av, Sverre og Abi som dekket alt med kamera pluss alle supportere som reiste fra Oslo!

For en helg!

-Isaak Kronblad