Sommeren hos oss

 
Skjermbilde 2018-06-13 kl. 09.53.11.png

Gode vaner er like viktige hele året. Vi vet at treningen er viktig for mange, og derfor har vi full timeplan hele året, inkludert sommerferien. Hos oss kan både store og små opprettholde treningsrutinene som vanlig. For voksne medlemmer som har ferie er det kanskje en idé å teste dagtidstilbudet vårt også?

Hver dag fra 12:00 til 13:30 har vi timer for alle nivåer, og med nærmere 80 gruppetimer hver eneste uke har vi et tilbud som bør passe de fleste timeplaner.

 

Hvilket utstyr trenger jeg?

For å teste nye stilarter trenger du ikke kjøpe spesielt utstyr. Som medlem hos oss kan du trene så mye du vil på de timene du ønsker og du kan når som helst starte med nye stilarter. Mange av medlemmene våre kombinerer flere stilarter så du treffer helt sikkert noen kjente også.

Resepsjonen er også åpen som normalt hele sommeren så nøl ikke med å ta kontakt dersom vi kan hjelpe deg med noe.

 

EVENTKALENDER FOR SOMMEREN

 
Frontline Academy